ANNONS:

God fish and chips på Jajamän i Halmstad

 

Till lunch idag blev det fish and chips på restaurang Jajamän i Halmstad. Jag googlade fram att det skulle vara bra fish and chips där. Alla barnen älskar fish and chips så jag ville hitta en lunchrestaurang som hela familjen kunde uppskatta.

 

Inte mycket till grönsaker direkt, men det uppvägdes att grymma tillbehör.

 

Jag blev väldigt förtjust i den goda vinägern med malt som serverades till. Känner att jag uppskattar vinägersmaken betydligt mer nu, än när jag som 15-åring var på språkresa i Eastbourne. 😉

 

Dagens outfit var min favoritkjol från Ganni, t-shirt från Vero Moda och espadriller från Missoni. Väska från Michael Michael Kors och min nya kofta (reafyndad hos Boozt!) från Dagmar. Det var ju bara tjugo grader idag. Tog bilden hos Gina Tricot i Halmstad när jag var i ett provrum där för att testa intressanta kläder. Kommer ett eget inlägg om hur provningen gick.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.