ANNONS:

Fint mässingsarmband från Hilke Collection

Detta inlägg är i samarbete med Hilke Collection.

Hilke Collection är en serie smycken som designats av Giovanna Hilke. Jag fastnade direkt för det släta mässingsarmbandet från Hilke Collection med texten Forza ingraverat. Forza betyder styrka på italienska. Kanske kan bli passande i höst när du påbörjar något nytt och ovant och behöver extra kraft? För det är just det jag tycker hösten ska användas till – att utforska nya områden. 🙂

Eftersom armbandet är enkelt i sin design är det inget du tröttnar på, utan du kan tidlöst använda det till andra mässings- eller guldsmycken. Du kan också i viss mån anpassa storleken, till exempel när du tar på dig armbandet, eftersom det finns en naturlig öppning på det.

Mässingsarmbandet finns också som silverpläterad mässing. Enligt mitt tycke är det oftast snyggast att hålla sig till en metall, så om du mest använder silver tror jag det silverpläterade kommer att uppskattas mest av dig.

Förutom att du får ett fint smycke går 10% av vinsten till en välgörenhetsorganisation.

Tips! Vilken metall passar mig bäst?
Har du svårt att veta om du passar bäst i silvermetall eller mässing? Silver är en kall metallfärg och mässing är en varm. Du ska välja den metall som passar med dina egna färger. Passar du bäst i svart, kritvitt, ljusrosa, cerise eller ljusblått? Då är du förmodligen kall i dina egna färger och ska välja silver. Passar du bäst i brunt, orange, aprikos, off-white eller limegrönt? Då är du förmodligen varm i dina egna färger och ska välja mässing eller guld. Eller så gör du som du vill. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.