ANNONS:

Frysa in lakan och drömma om sommartäcke

I natt testade jag att svalka mig med infrysta sängkläder. Det var kanske tjugoåtta grader hett i rummet. Precis när jag la mig med ett påslakan utan istoppat täcke svalkade det behagligt, men efter bara ett par minuter började det bli varmt igen. Så tyvärr kan jag inte påstå att det var en hit.

Men så kom jag på att vi har rikligt med kylklampar. Tog tre och stoppade i en kasse för att kondensen skulle bli kvar där och sedan ett påslakan om för att förhindra köldskador. Det var otroligt effektivt och svalt under flera timmar. En hit!

Nu drömmer jag om ett sommartäcke gjort av tunnare kylklampar. Ett täcke som man lägger i frysen och sedan placerar i ett påslakan. Hade varit en enkel, perfekt uppfinning. 😉

6 Comments

 1. Anna
  1 August 2018 / 12:51

  Bra idé 😉

 2. Therese
  1 August 2018 / 23:08

  Kan tipsa om kylmatta för hundar. De stora funkar även för människor. Lägg under lakanet så håller de kyla i ca 2 timmar.

 3. Åsa
  2 August 2018 / 11:19

  Ett annat bra tips om man har en vetekudde, är att lägga den i frysen. Mjukt, kallt o skönt när man ska sova ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.