Polarn O. Pyret

Jag brukar inte blogga så mycket om barnmode, men kan inte låta bli att göra det här inlägget om Polarn O. Pyret. Jag har köpt Polarn O. Pyrets kläder i 14 år! Det var då mitt första barn föddes.

Det jag gillar med Polarn O. Pyret är den goda kvaliteten, de bekväma kläderna och att allt är så funktionellt och genomtänkt. Och som bonus slipper jag budgetkedjornas fåniga tryck och detaljer. Ibland tycker jag nämligen att det kan bli för mycket, särskilt vad gäller “tjejavdelningarna”.

Därför glädjer det mig extra mycket att Polarn O. Pyret inte enbart finns i egen webbutik utan också hos prenumerationstjänsten Hyber och hos Boozt HÄR. Mycket bra satsning av Polarn O. Pyret. De ligger långt framme digitalt – älskar sådana företag! 🙂

Tips! Polarn O. Pyret rear sommarkläderna just nu! 20% extra rabatt för alla medlemmar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.