ANNONS:

Vinboxen

vinboxen

Vinboxen är en prenumerationsbox för dig som gillar att testa nytt vin. Jag beställde min vinbox i förra veckan för att recensera den i Hittabox Magazine. Har lagt ut första delen här som dokumenterar hur du beställer, ändrar leveransdag (om du vill det) och fram till att leveransen sker.

Det var himla smidigt kan jag avslöja. Även om jag föredrar rödvin valde jag den blandade vinboxen och fick då tre röda och ett rosé. Priset för detta var 479 kr inkl. leverans hem till dörren.

 

vinboxen

Ikväll börjar vi testa Chacabuco från Argentina. Så här skriver Vinboxen:

Kryddig, mörk doft med tydliga björnbär, peppar och choklad. Rund och smakrik stil med lena tanniner och fräsch syra. Smakrik och charmig med en lång avslutning och toner av mörka bär, såsom svarta vinbär, björnbär.

Jag testar vinet till en mild, tysk salami och det passar finfint ihop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.