Fördelen med att träna mitt i sommaren

Fördelen med att gå till gymmet en lördag förmiddag mitt i den svenska sommaren, är att där är så lite folk. Helt underbart! Skönt att slippa vänta på att maskiner ska bli lediga. Fick till ett bra träningspass för armar, axlar och mage, och nu njuter jag av endorfinerna. 🙂 Det trodde jag inte för två dagar sedan när jag började få ont i halsen. Denna gång kurerade jag mig med honung.

Har laddat upp med proteinbar och god lunch; lövbiff smaksatt med dijonsenap och ugnsbakad blomkål samt kantarell-Crème fraiche. I eftermiddag blir det kul planeringsarbete och ikväll ska vi baka pizza, äta lördagsgodis och se en bra film. Får se om jag får ett städryck, annars får det bli av imorgon söndag.

Vad gör du idag? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.