ANNONS:

Senaste veckans outfits

Förra veckan var jag riktigt duktig på att dokumentera mina outfits. Det har varit en sommarvarm vecka med kjolar, klänningar och shorts. Min favoritoutfit bland dessa är den tomatröda toppen från Ganni, gammal skinnkjol i syntet från Rut & Circle och espadriller från Missoni.

Två gånger har det blivit kjolen från Ganni. Också en ny favorit i garderoben.

Den här veckan verkar det bli kallare. Vi var iväg på sommaraktivitet med ett barn och det kändes superkallt trots att det är nitton grader. Får börja bylta på mig mer. Och det passar ju bra att spana in höstmode när det inte är så varmt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.