ANNONS:

Torsdagens mörka outfit

♥ Svart spetstopp, H&M
♥ Svarta byxor, Zara
♥ Ballerinaskor, Butterfly Twists

Vilken behaglig temperatur det blev idag. Känner mig så mycket mer skärpt. Nästan så att det blev lite kallt, så jag fick klä mig en aning höstigt. 😉 Blev helsvart förutom ballerinaskor och en guldig väska som fick bryta av.

Byxorna är hur gamla som helst och tyvärr gick dragkedjan sönder under dagen. Dessutom börjar de bli tråkigt slitna, så det är bara att inse att jag måste försöka hitta ett annat par som liknar dessa.

Ikväll ska jag spana in intressanta kurser och utbildningar som jag tänkte förkovra mig i till hösten. Problemet är att det är så svårt att välja. Eller mer rätt – välja bort. Men det blir i alla fall minst en distanskurs i journalistik på 50%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.