ANNONS:

Festfin i grön och guld – 30% rabatt på valfri vara

Här är en festlig outfit där jag medvetet inte har valt en “för kort” längd på klänningen. Längden är 101 cm. Klänningen, som kommer från Esprit, har en djup v-ringning med omlott och fladdriga ärmar vilket är smickrande på många.

Allt på bilden ingår i Ellos kampanj 30% rabatt på dyraste varan som avslutas vid midnatt. Ett mycket generöst erbjudande där du kan fynda allt från märken som Vila till Apair och Michael Michael Kors. Vad väljer du att få 30% rabatt på? 🙂

  1. Klänning, Esprit Finns också i rött!
  2. Solglasögon, Michael Michael Kors Spana in fler snygga solglasögon här!
  3. Guldiga sandaletter, Apair

Aktivera rabattkoden som ger 30% rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.