ANNONS:

Färgskräll

Tidigt i somras planterade jag två övervintrande pelargonier i en svart zinktunna. Det visar sig nu att den ena är röd i färgen och den andra fuchsia. Älskar denna tantexplosion av färg, särskilt i rabatter! 😉

Det är verkligen högsommar i trädgården. De svarta vinbären är snart mogna, den enda (!) slanggurkan växer på och björnbären syns även om de är skyggt gröna.

Slanggurkan kan vara den dyraste någonsin både tids- och pengamässigt. 😉 På en planta är det endast en gurka som växt till sig och plantan kräver mängder med vatten. Så galet mycket jobb för en gurka. Men jag ser fram emot att skörda och äta den. Funderar på om den ska ätas som den är eller förädlas. Kanske blir den pressgurka och så använder jag den enorma mängden persilja till att göra perfekt matchande persiljejärpar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.