ANNONS:

Testar ny dressing till Caesarsalladen – här är receptet

Jag har varit sugen på egen Caesarsallad en längre tid och idag gjorde jag slag i saken och vräkte i mig salladen både till lunch och middag. 😉 Testade nytt recept på dressing då jag hade majonnäs, worcestershiresås och dijonsenap som jag fått i olika prenumerationsboxar.

Receptet kommer härifrån och jag har ändrat lite på mängderna.

1 dl majonnäs
2 msk citronsaft
4 sardeller i olja
1 vitlöksklyfta
1 tsk dijonsenap
0,5 tsk worcestershiresås
0,5 dl finriven parmesan

Mixa samman allt som hastigast och blanda sedan i finriven parmesan. Enligt receptet ska man ha 2-3 kycklingfiléer till 4 portioner, men det tycker jag är alldeles för lite. Minst en stor kycklingfilé krävs för bra mättnad. Dessutom känns det bra att få i sig ordentligt med protein.

Mina kycklingfiléer kommer från en tidigare grillning. Det blev över kycklingfiléer som jag frös in. Mycket praktiskt att ta fram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.