ANNONS:

Min drömmiga festoutfit

Om jag tänker mig en svart klänning, svarta skor och en svart festväska så är det precis detta jag tänker på. Jag har redan en quiltad väska jag är väldigt nöjd med, och nu spanar jag in snygga klänningar från IRO och skor från ATP Atelier. Skorna reas i vitt och rött men svart är precis vad jag behöver/vill ha, så jag avvaktar.

Allt finns hos Boozt – en del på rea:

  1. Klänning, IRO REA!
  2. Väska, Michael Michael Kors REA!
  3. Skor, ATP Atelier
  4. Klänning, IRO

Tips när du köper plagg från IRO!
Gå upp en storlek så kommer kläderna att sitta bra. Jag tycker de är små i storlekarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.