ANNONS:

Jag går och fiskar

Så himla skönt att dra på sig oömma kläder och fiska.

 

Barnen och mina föräldrar var också med så det blev mycket fokus att ha koll på krokar. Men jag hann med några kast. 🙂

 

Yngsta sonen fick napp! Det blev en aborre. Den skulle egentligen slängas i igen, men katten tog den och sprang iväg. 😉

Och så fikade vi med bord och stolar som mina föräldrar hade tagit med. Nästan så jag fick för mig att campa igen efter 27 år. Det var då jag jag insåg att jag inte gillade det obekväma campinglivet. Det låter så trevligt, men när man väl sover i tält och möter insekterna – ja, då vill jag bara inomhus. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.