ANNONS:

Dagens outfit på Valen i Trelleborg

Jag och dottern hade “tjejmys” i eftermiddag och den tillbringades på Valen i Trelleborg. Passade samtidigt på att köpa presenter till äldsta sonen som fyller år i veckan. Supersmidigt att handla på Valen och jag hoppas det blir snurr på affärerna där igen. H&M har ju tyvärr flyttat ut, men det finns en leksaksaffär där till skillnad från Emporia. 😉 Jag hejar på Trelleborg!

Idag har jag haft på mig:

T-shirt, Vero Moda Bara 129 kr!
Kjol, Ganni
♥ Espadriller, Missoni
♥ Väska, Michael Michael Kors

 

Krokopräglat, blommigt och randigt!

 

Jag tog en ceasarsallad och dottern valde pannkakor på Systrar & Bönor.

 

Testade den här fina klänningen hos Lindex, men den satt katastrofdåligt på mig. 😉 Blev inget inköp till mig den här gången.

2 Comments

  1. Bina
    24 June 2018 / 20:27

    Har hört att HM ska flytta in i Åhlens gamla lokaler, men det öppningen är fördröjd pga att fastighetsbolaget gick i konkurs. Jag tycker Valen är lite sorgsen just nu. Trelleborg förtjänar bättre;-)

    • 24 June 2018 / 20:46

      Ok, så det är anledningen. Instämmer helt i att Trelleborg förtjänar bättre! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.