Presskit från Skincity med produkter från Juice Beauty

juicy beauty

I veckan fick jag ett presskit från Skincity med produkter från Juice Beauty. Juice Beauty har precis lanserats hos Skincity, och är ett ekologiskt och effektivt hudvårdsmärke.

 

Jag ska testa Green Apple Peel Full Strength och Green Apple Age Dafy Moisturizer. Peelingen med fruktsyror är så effektiv att jag gradvis måste vänja huden. Första gången ska jag bara låta peelingen verka i någon minut. Efter en tids användande ska jag kunna låta den verka upp till 10 minuter.

Ser med spänning fram emot resultatet. Älskar ju syrapeelingar och har höga förväntningar på denna. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.