ANNONS:

Gårdagskvällens outfit

Igår kväll hade jag på mig:

  • Asymmetrisk topp, Ganni Reas med 30% rabatt!
  • Kjol, Ganni Reas med 30% rabatt!
  • Kavaj, H&M
  • Väska, Michael Michael Kors
  • Skor, Dune London Reas med 30% rabatt!
  • Tvillingar som accessoarer 😉

Körde på platta skor igen vilket visade sig vara rätt val. Stod och gick ganska mycket, och det blev också ett besök på lekplatsen intill där studentfesten hölls. Men jag måste lägga på sulor innan skorna blir förstörda.

Kjolen inköptes enbart för att matcha toppen. Mönstret är lite utanför min komfortzon och jag har fått dra upp kjolen rejält så den inte blir för lång. Vilken fasa, eller hur? 😉 Jag ser dock fler och fler användningsområden för den. Till vardags blir den fin med en enkel svart t-shirt och svarta sandaler.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.