ANNONS:

Emporia: I provrummet hos Zara inkl. dagens outfit

Igår var jag alltså på Emporia. Kan väl inte påstå att jag kände för att åka dit (tycker bland annat att det är för stort och tar för lång tid), men jag behövde fixa grejer där. Dock så har leksaksaffären lagt ner vilket var en chock, för 50% av anledningen till att jag åkte dit var för att få tag i en Nerf. De andra 50% var att Zara finns där. Ja, typ så. 😉 Är det inte katastrof att ett så stort köpcentrum saknar leksaksaffär? Hade jag varit ansvarig hade jag fixat in en leksaksaffär så fort som möjligt.

Jag hade hittat jättemånga fina saker på Zaras hemsida men när jag kom till butiken fick jag inte samma känsla. Rean hade dock inte börjat än, tack och lov.

 

Passade på att ta en dagens outfit-bild. Hade på mig t-shirt Hunkydory, vit skinnkjol (imitation) Rut & Circle, off-white sneakers Woden och guldig väska Michael Michael Kors.

 

Testade randiga shorts som var fina. Dock inte helt hundra på mig.

 

Testade också ett par beige shorts. Samma resultat där.

Testade också två par byxor som inte alls satt snyggt.

 

Och så testade jag denna tunika som jag såg många användningsområden för. Dels kan jag använda den som just – tada – tunika, dels som t-shirt om jag stoppar in den i nederdelen.

Vet inte om det syns så bra, men den är guldig med svarta prickar. Perfekt festplagg! Det blev ett köp och jag betalade 189 kr för den. Jag kommer att matcha den med enkla nederdelar som inte är asymmetriska. Ett par svarta byxor till exempel.

2 Comments

  1. Johanna
    13 June 2018 / 18:48

    Gillar tunikan! Vad ska jag söka på för att hitta den på Zara?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.