ANNONS:

Denna blogg använder automatiska affiliatelänkar.

Tisdag!

Tisdag och när dagen är slut räknar jag det som om halva veckan har passerat – det är ju skolavslutning på fredag. Idag ska jag nog ta långlunch och fixa en del av innehållet till godispåsarna inför barnkalaset och sedan blir det studentfest. Första familjen i bekantskapskretsen som levererar en nybakad student. Med risk att låta oldie, men jisses vad tiden går. 😉

När jag ändå ska fixa godispåsar kanske jag passar på att ta bilder på sommarmodet. Får se om tiden räcker. Tror inte att reorna har startat i butik på samma sätt som online, så än vågar jag ge mig iväg till butik. Avskyr butiksrea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.