ANNONS:

Tokig i Ganni (25% rabatt)

Jag har blivit extra tokig i Ganni den senaste tiden. I vintras köpte jag kängorna som kom att bli stora favoriter. De senaste veckorna har jag köpt två toppar – den orange (se recension här) och den som är vaniljrandig. Vet dock inte om jag ska behålla den sistnämnda – kanske onödigt med två av samma modell även om färgerna är olika? Funderar på att komplettera med en matchande kjol till den orange toppen.

Direktlänkar: 1234567

Här hittar du Ganni med 25% rabatt. Boozt ger nämligen 25% rabatt på en herrans massa sommarmode med rabattkoden WOW25. Gäller till midnatt! Och såklart inte bara Ganni. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.