ANNONS:

Mest färg på gymmet vinner

Om tävlingen gick ut på att ha mest färg på gymmet, skulle jag nog ha vunnit idag. Fick till ett härligt benpass innan det blev för varmt i morse och därefter har jag mixat presentinslagning med planering och strategitänk inför hösten. Tänkte också packa in hängmattorna jag reafyndade i vintras men kan icke hitta dem. Gud, så dumt! 😉 Får leta mer imorgon.

Så skönt att det är fredag! I eftermiddag, när barnen har hämtats, blir det fika ute med min bästa kompis och ikväll blir det grillning och kanske ett glas rosé. Hoppas inte myggorna blir för ettriga bara.

Ha en suupersköööön fredag! 🙂

P.S. Det kommer ett inlägg om den röda volangtoppen, sedan har jag gått igenom hela beställningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.