ANNONS:

Torsdagens outfit och tips på t-shirt i basmodell

Idag har jag skrotat runt i* min gamla franskjol från Gina Tricot, espadrillos från Missoni, ny svart t-shirt från Samsoe & Samsoe och min kära gamla väska från Marc by Marc Jacobs.

*) Det betyder att jag har jobbat på men inte haft några möten. 🙂

 

T-shirten är från Nelly-beställningen och den finns här. Jag har stl M på mig och den är helt normal i storleken. Tyget är i skön 100% bomull och kvaliteten känns mycket bättre än för en billig topp runt 100-lappen, men trots det är priset rimliga 299 kr. Den finns i fyra olika färger; svart som jag har på mig samt vit, ljusrosa och röd.

Rekommenderar den varmt om du är på jakt efter en t-shirt i basmodell utan tryck.

P.S. Vill du hellre klicka hem den hos Boozt, kanske på grund av andra köp där, finns den här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.