ANNONS:

Onsdagens outfit

Dagens outfit fick bli den nya t-shirten från Lauren Ralph Lauren och shortsen från NLY Trend. Båda är alltså från Nelly-beställningen. Guldväskan från Michael Michael Kors fick hänga på armen och så valde jag off-white sneakers från Woden. Gäller att satsa på bekväma kläder när det är varmt.

T-shirten är ganska stor i storleken (finns här). Valde stl M och den var mer rymlig än vad som behövs, men eftersom det är linnemix tänkte jag det kunde vara bra att den kan krympa utan att det gör något. Shortsen är i stl 36 (finns här) och jag upplever dem som väldigt stora. Jag skulle nog kunna ha 34 också känner jag nu efter en hel dags användning. Men det är ju så dags att byta. 😉

Berättar mer om Nelly-beställningen imorgon för nu blir det serie och mozzarella-sallad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.