ANNONS:

Hett och rött

Igår hade jag på mig ett nytt linne på stranden och jag missbedömde hur pass urringat det var baktill. Dessutom fokuserade jag på att smörja in barnen med solkräm och ha superkoll när de lekte i vattnet. Man ska ju ha respekt för både solen och vattnet. Särskilt drunkningsolyckor går fasansfullt snabbt och är ljudlösa.

Men vilken miss jag gjorde gällande solkräm till mig själv! Det var nog tjugo år sedan jag brände ryggen så här. Tur i oturen att jag helst sover på magen. 😉 Ska lägga på någon lyxig sheet mask med mycket aloe vera eller något i den stilen, men först tänkte jag köra ett träningspass. Får bli ben idag.

En annan het sak igår var att jag testade Calientes nya smak med chili (förstås!), blåbär och citrongräs. Så gott! Hett och svalt på samma gång och ett stort plus för att den inte innehåller alkohol men ändå känns festlig. Den följde med senaste Kökets box.

Och samtidigt passade jag på att måla om naglarna med mitt nya favoritlack från Chanel. Rött ska det vara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.