ANNONS:

Denna blogg använder automatiska affiliatelänkar.

En stranddag i maj i ljuva Skanör

Tvillingarna hade studiedag och med denna värme fanns bara ett alternativ – stranden! Min favorit är Skanör och jag älskar att det är långgrunt. Men tyvärr tog jag inte med baddräkt till mig själv, för jag trodde det skulle vara kallt. Brukar ju vara kallt till och med i juli. Men denna majdag gick det faktiskt att bada.

 

Fantastiskt flitiga barn som grävde och fixade fotbad till sin mamma. 😉

 

Idag var det väldigt lite folk för att vara Skanör. Det var typ pensionärer och föräldralediga som intog stranden. Så skönt när det inte är knökfullt. Går nästan inte att åka dit på helgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.