ANNONS:

Detaljer i två av dagens: belugalinser och Missoni-randigt

Dagens outfit bestod av svart, kortärmad klänning från Vila, guldig väska från Michael Michael Kors och espadrillos från Missoni. Svart klänning var väl inte det smartaste valet idag, och jag skyller på värmen, men det hade varit ännu värre imorgon.

Imorgon får det blir en luftig topp, shorts och sandaler. Tjugoåtta grader siktar vädergudarna på och tvillingarna har studiedag. Stranden är kanske det vettigaste alternativet?

 

Den viktiga detaljen i dagens lunch är belugalinser. Denna sallad från McDonalds känns som ett fräscht, svalt alternativ till hamburgare. Jag tror det är likadana linser som jag och sambon åt på 90-talet (!) i Paris. När vi kom hem efterlyste jag dem överallt, men lyckades tyvärr inte få reda på vad de hette eller om de ens fanns att köpa i Sverige.

Nu ska jag bara hitta mandelvin, sedan har jag löst alla stora gåtor. Också något jag testade på 90-talet. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.