ANNONS:

Nypotatis och sommarvitt

Men vilken sommardag det varit! Kvällen var helt klart bäst med grillning och lagom temperatur. Och nypotatis är extra gott så här i början av säsongen.

Jag gjorde en marinad av skånsk rapsolja, fransk dijonsenap, salt och peppar och rostade det i ugnen. När potatisarna var mjuka inuti strödde jag över finhackad rödlök och persilja från rabatten. Hade känts betydligt bättre att skriva köksträdgården, men persiljan har spridits till rabatten intill och trivs fantastiskt där, så den har fått vara kvar. 😉

 

För att klara värmen blev det nästa helvitt.  Gamla espadrillos från Missoni, gammal vit fuskskinnskjol från Rut & Circle och halvgammal topp från H&M med öppet för axlarna. Toppen är väldigt luftig och skön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.