Decleor – ett favoritmärke jag inte får nog av

För ett par dagar sedan fick jag, förutom solkrämerna, hem produkter från Decleor och Babor. Det genomskinliga nagellacket från Babor har jag inte testat tidigare – blir första gången idag när jag tänker lacka om naglarna. Däremot är alla produkterna från Decleor gamla favoriter. Den lätta BB-krämen är perfekt på sommaren och brun utan sol-krämen är bara så bra! Jag beställde också hem ett prisvärt kit med olja med mera.

Har använt Decleor i snart 20 år och kommer säkert att använda det i minst 20 år till. 😉 Så himla bra, lugnande och vårdande grundprodukter för ansiktet. Efter bara ett par dagar känns huden helt annorlunda.

Har du något favoritmärke du inte kan få nog av?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.