ANNONS:

Dagens outfit: Klänningen från Cheap Monday

Jag behöll klänningen och det fick också bli dagens outfit. Inser att den blir kanon i höst också.

Jag tog en stl M och bedömer den som normal i storleken. Jag har inte knutit åt bandet i midjan så hårt, men för dig som vill markera midjan mer går det utmärkt. Modellen på klänningen passar perfekt på oss som har mer axlar än höfter alternativt är mer raka. Har du mer höfter kommer den att sitta åt mer där och kanske kännas för trång.

Skulle också vilja tillägga att om jag får till den här klänningslängden tror jag att den kan passa många. Jag är 165 cm.

Här finns den att klicka hem!

2 Comments

  1. Nettan i Sumpan
    25 May 2018 / 07:58

    Snyggt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.