Sura svenska jordgubbar

Vilken besvikelse! Köpte svenska jordgubbar igår för 50 kr per kartong. Förväntade mig härligt söta jordgubbar som skulle smälta i munnen av välbehag och skänka mindfulness. Men istället upplevde jag en beska utan dess like. Något av barnen åt ändå men nu finns det en kartong kvar som ingen vill ha. 😉

Funderar på att marinera dem i lime, socker och basilika eller göra jordgubbskräm. Vad hade du valt? En sak är i alla fall säker – de måste förädlas.

2 Comments

  1. Nettan i Sumpan
    21 May 2018 / 08:10

    paj? pannacotta ?

    • 21 May 2018 / 09:15

      Bra förslag! 🙂 Funderar på att bland rabarber och jordgubbar i en paj.

Leave a Reply to Käthe Nilsson Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.