ANNONS:

Denna blogg använder automatiska affiliatelänkar.

9 snygga shorts och tips vid åderbråck

I det här inlägget tänker jag först och främst tipsa om nio par shorts i olika prisklasser jag tycker är snygga. Men också dela med mig hur jag tänker kring det här med åderbråck (fick en läsarfråga om det).

Jag har hittat 9 fina shorts! Jag väljer helst shorts som har lite vidd i benen då jag tycker det ser snyggast ut på de flesta.

 1. Jeansshorts, Vila
 2. Vita shorts med rep, Polo Ralph Lauren
 3. Kritstrecksrandiga shorts, Minus
 4. Svarta shorts, Designers Remix
 5. Blå linneshorts med rep, Polo Ralph Lauren
 6. Shorts med volanger, Ellos Collection
 7. Shorts med knyt, Mango
 8. Bruna shorts med knyt, Edc by Esprit
 9. Mörkblå shorts med knyt, Edc bt Esprit

Inköpsställen: Ellos och Boozt.

Tips till dig som lider av åderbråck!

1. Har du ont ska du givetvis behandla åderbråcken och ta bort dem.
2. Om du besväras av dem kosmetiskt kan de dämpas genom foundation eller concealer för benen. Brun utan sol kan vara ett annat alternativ.
3. Jag har hört jättegott om de injektionsbehandlingar som görs på hudsalonger genom att injicera en substans som gör att de skrumpnar. Sök på skleroterapi och din ort.
4. Eller så struntar du i dem och har kortkort ändå. 🙂

Jag gör som så att jag inte tittar så noga om jag har åderbråck eller ej, utan kör med den shorts- och kjollängden som jag tycker passar mig bäst. Skulle jag störa mig på något skulle jag i första hand valt concealer/foundation för benen och i andra hand skleroterapi. Personligen hoppar jag inte på injektionsbehandlingar hur som helst, så då måste det vara mycket noga övervägt och sista möjligheten plus att jag måste störa mig själv på det enormt mycket. Jag hade också valt en behandlare med omsorg.

Har du erfarenhet av åderbråck? Dela gärna med dig av dina tipsa till andra läsare. Tack!

1 Comment

 1. B-M
  11 May 2018 / 08:27

  Jag har gjort skumbehandling (skleroterapi). Mina åderbråck var väldigt fula och just vid knät, så de syntes väldigt mycket med kjol och shorts, märkte även att folk tittade på dem. Behandlingen var kort, smärtfri och effektiv, rekommenderar! Jag gjorde den på privat läkarklinik och det kostade ca 550 euro totalt. Det är nu tre år sedan behandlingen, funderar på en till eftersom jag fått nya, har man svaga kärlväggar så har man….jag är 50 år. mvh B-M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.