ANNONS:

Fredag!

fredag

Köpte dessa rosor igår när jag hämtade ut nya Pokémon-kort till sjuklingen här hemma. Så fredagsbuketten är redan fixad. Blir väl inte så mycket äventyr idag heller då vi måste vara nära toaletten 😉 men lite fredagsmys får det ändå bli. Tänker att popcorn borde fungera.

Jag tänkte testa mitt nya Chanel-lack igår kväll men fick inte till det så ikväll gör jag ett nytt försök. Är så sugen på rött, klassiskt lack och jag har hellre ett sådant än tjugo olika nyanser som jag ändå inte använder. Smaka på den visdomen. 😉

I bloggen tänker jag bland annat bjuda på ännu ett inlägg där jag testar två överelar i Lindex provrum. Har också börjat sätta ihop ett inlägg med sommarens trender som några av er önskade.

Ha en fin fredag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.