ANNONS:

Två dagens och ett lyxigt inköp i Chanel-butiken

   

Idag har jag varit på blixtvisit i Malmö. Passade på att ta en dagens outfit i provrummet hos Lindex när jag testade kläder. Visar vad jag provade i ett kommande inlägg.

Jag har ganska slö och sportig stil just nu. 😉 Jag skyller på att det fortfarande är ganska kallt och att det blir roligare när temperaturen ligger stabilt på arton grader. Jag har på mig t-shirt Kenzo, kappa Zara, grå byxor med vita revärer Zara, vita sneakers Woden och guldväska Michael Michael Kors.

 

Besökte Chanelbutiken på Hansa och kom ut med denna söta påse. Innehållet ska du få se senare. 🙂

 

Och så köpte jag med hem den godaste salladen just nu – Asiatisk räka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.