ANNONS:

Mina tomatplantor

Jag ser fram emot att skörda tomater i sommar. Har inte haft tomater på flera, flera år (egenodlade alltså) men kände att det var dags i år. Dock har jag svaga bortforslade minnen av att de aldrig hann mogna. 😉 Jag valde vanliga, röda busktomater och gula ampeltomater för att få till en snygg mozzarella-sallad i sommar.

Slanggurkan jag samtidigt köpte får vara kvar i det oisolerade uterummet medan squashen kommer att planteras på friland under den närmaste veckan. Finns det något mer lättodlat än squash? Blir dessutom mycket på en planta vill jag minnas.

Om jag kommer på mer jag vill ha blir det ett inköp hos Odla.nu. Såg att de säljer massor av olika grönsaksplantor. Funderar på majs och sockerärtor.

Ska du odla något i år?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.