ANNONS:

Gårdagens detaljer

Igår hade jag på mig off-white, beige, brunt och guld. Jag trivs väldigt bra i dessa gamla kläder och färger. 🙂 Skor Isabel Marant, treggings H&M, kappa Zara, sjal Missoni och blus H&M.

Föräldramötet igår var väldigt bra med tydlig information och vi fick se barnens nya klassrum. Ena klassrummet var mitt gamla (!) vilket är lite kul. De nya lärarna presenterade sig och hur undervisningen kommer att fungera. Vilken skillnad mot när jag själv gick i grundskolan. Jag hade turen att gilla traditionell undervisning med läroböcker. Idag finns det också spel, digitala verktyg och annat att variera sig med. Men det viktigaste är ändå bra lärare och alla kändes jättebra.

Tänk att de ska börja 1:an till hösten! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.