Senaste veckans outfits

Så här har jag sett ut senaste veckan. Under samma vecka har jag både haft en svart kappa och kjol med bara ben. Idag är det lite ruggigare igen utan sol. Måste röja garderoben inför nästa “värmebölja”. Just nu är det ett lätt kaos av vinterkläder blandat med vårligare plagg. Skorna ska vi inte tala om. Ser det likadant ut hos dig? 😉

Jag måste säga att 12 grader och ingen sol är ett väldigt behagligt väder. Jag gillar det skarpt, faktiskt, då det ger en skön arbetsro. Idag är det inte jag som hämtar barnen så jag kommer att få till en hel arbetsdag – hur lyxigt som helst. På lunchen ska jag lägga in benträning och ikväll blir det föräldramöte. Därefter vill jag se klart första avsnittet av Westworld. Så kul att serien är tillbaka igen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.