ANNONS:

Vårknoppar och grillning

Så fint det har varit i helgen. Trädgården håller på att explodera av alla knoppar och rabarberna räknar jag med att (äntligen!!) kunna skörda till nästa helg. Rabarberpaj är en tradition att göra på de första späda rabarberna.

Min bästa kompis kommer äntligen ner till helgen så då blir det perfekt att bjuda på rabarberpaj och egen vaniljsås.

 

burlöv center

Vi grillade också till helgen. Gjorde en superenkel grillolja till kycklingen som barnen tokgillade. Själv hade jag valt lite roligare smaksättning men man vill ju att alla ska äta. 😉 Här finns receptet. Skar nästan igenom kycklingfileérna och gjorde kycklingfjärilar. Går snabbt att grilla. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.