ANNONS:

Vårmode på Burlöv Center

I eftermiddags var jag på Burlöv Center för att ge modetips. Andra på plats var Dante Zia från Sveriges Mästerkock som serverade väldigt, väldigt god mat helt i min smak och Ola Selmén med tv-bandet bröderna Berggrensson. Låten Amigo kände jag igen direkt eftersom äldsta sonen brukade titta på det programmet.

 

Utplockat mode från butikerna fanns på plats i loungen.

 

En fin blus från Gina Tricot. Blommigt var den trend som de flesta fastnade för idag. Ska bli spännande att se om det håller i sig till imorgon.

 

Kicks erbjöd gratis vårmakeup och det kommer de att göra imorgon också. Här sminkas ena modellen.

 

De tre modellerna som visade upp vårens trender.

 

Den här vita jeansjackan kommer från Flash. Snyggt med de flätade detaljerna.

 

Några av vårens skor.

 

  

Jag hade på mig vit blus H&M, röd jacka med volangärmar Zara, svarta byxor med revärer Zara, pumps Deichmann (Butterfly Twists på vägen hem) och röd väska från Michael Michael Kors.

Det var ganska länge sedan jag besökte Burlöv Center. Var där ofta när jag jobbade som analytisk kemist på ett läkemedelsföretag i Arlöv, och idag kändes det som ett helt annan köpcentrum. Fräscht och nytt med många butiker. Tog mindre än 20 minuter för mig att köra dit och jag slapp åka in i Malmö och strula med parkering. Perfekt!

Deras app släpptes förresten i går och det är redan över tusen som laddat ner den. Jag ska också ladda ner den inför morgondagen för att kunna ta del av alla erbjudanden. Ska passa på att spana in butikerna, men det får bli före kl. 13 eller efter kl. 15. Imorgon är jag nämligen på plats igen mellan kl. 13 och 15. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.