ANNONS:

Fredagens detaljer

Fredag och jag slog till på en svart klänning (rak i modellen med volang tvärsöver) från COS, nya ballerinaskor från Butterfly Twists (inköpta här på rea) och röd väska från Michael Michael Kors. Bekvämt men samtidigt fredagspiffigt, tycker jag.

 

Tog med mig nya Damernas ut och åt en proteinbar från Goodlife. Enklaste/snabbaste mellanmålet!

 

Här kan du spana in fler Butterfly Twists. De reas just nu!

2 Comments

  1. 20 April 2018 / 14:42

    Butterfly Twists är så sköna och jag älskar mitt par. Det är absolut ett måste att ha med sig i handväskan (om man mot förmodan väljer att gå i högklackade skor. Dina fötter kommer att älska dig när du sedan byter till “twistsen”.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.