ANNONS:

Omlottklänning med volanger i olika prisklasser

omlottklänning volanger

God morgon! Fortsätter med temat från förra inlägget igår, nämligen klänningar. Tänker att det måste vara fler än jag som längtar efter vårklänningar. Det blir vab av ett barn idag (hej vårförkylning) men jag ska nog kunna bocka av det mesta på min lista ändå.

Mitt på dagen ska det bli sisådär 14 grader varmt och vårens klänning – omlott med volanger – kan snart börja vakna till liv. Den går att matcha med olika typer av skor och beroende på vilka du väljer kan du få till olika stilar; tygskor, espadriller med kilklack, boots, sandaletter, pumps, sandaler eller träskor.

Här är fyra olika i varierande prisklass:

Grön Just FemaleMönstrad ModströmGrön VilaRöd Vila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.