ANNONS:

Matprat!

God morgon! Hoppas din helg har varit bra! Fick du fyndat några skor igår? Inte jag tyvärr, men kände att jag ville kolla igenom mina vår- och sommarskor först. Idag står däckbyte på min lista och det är sista dagen att söka in på antagning.se. Synd det inte finns fler roliga kurser på distans – det är ju trots allt 2018! Läste min första distanskurs redan 2000 så jag kan tycka att allt borde finnas på distans numera. 😉

Jag börjar denna bloggveckan med matprat. Kylen gapar tråkigt tom och det är dags att veckohandla idag. Bär blev dock inköpta igår så jag fick ta jordgubbar istället för äpplemos till morgonens pannkakor. Det funkar men äpplemos och kanel är godast till dessa proteinpannkakor.

 

Testade Kiviks Herrgårdscider Rosé till gårdagens laxmiddag och jag gillar både färgen och smaken. Den ska jag komma ihåg att köpa i sommar.

 

Och så måste jag tipsa om en jättegod sallad jag kom på av en slump. Man skulle kunna säga att det var hungern som drev mig. 😉 Det fanns kvar gurka, rödlök och ugnsbakad lax från middagen. På kvällen blev jag sådär sugen på något som man kan bli. Tog gurkan och rödlöken, la på lite lax och ringlade denna vinägrett över:

 

Perfekt kombination jag fick till. Så nu vill jag ta laxsalladen från denna nattamatsgenre till sommarens finlunch. Funderar på vad mer som kan vara gott till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.