ANNONS:

Test av röd volangtopp från IRO

Jag har sedan två år tillbaka en röd volangklänning från IRO som jag reafyndade hos Wakakuu med härliga 70% i rabatt. Därför vet jag att jag gillar IRO, även om jag tycker plaggen är för dyra till fullpris.

Beställde hem denna röda volangtopp för test härifrån och återupptäckte att IRO har väldigt små storlekar. Hade glömt att jag måste gå upp en storlek. Istället för 38 som jag normalt har upptill måste jag ha stl 40. Men nu vet jag vilken storlek jag ska klicka hem när tillfälle ges. Jag tänker mig en bra rabattkod eller på rean. 😉 För denna måste jag bara ha. Jättefin!

Förutom att du måste gå upp en storlek kan jag också nämna att den är i en kort modell. Jag tycker dock det är bra eftersom jag inte är så lång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.