ANNONS:

Recension: Sandaler från Dune London

Det är dags för nästa recension med skor från skomärket Dune London som jag varit lockad av ett bra tag. De inköptes här hos Boozt och de reas just nu för 984 kr. De är av skinn och syntet, och kvaliteten känns fin.

 

Då sandalerna är spetsiga valde jag stl 39 vilket gör att de sitter som gjutet på mina fötter. De ser verkligen ut som spetsiga pumps framtill men har ingen klack vilket gör dem sandalsköna.

 

Dessutom smälter de hudrosa remmarna in med min hud vilket gör att de inte kapar av benen på något sätt. Extra bra i och med att de inte har klack.

 

De påminner väldigt mycket om mina pumps från Deichmann men det är förstås bättre kvalitet på dessa, i stil med skor från Rizzo.

 

Dessa behålles! 🙂 De finns i tre olika färger men just dessa svarta känner jag att jag har mest användning för. Kan ha dem när jag vill vara vardagsfin men inte orkar med klack, och kan lätt tänka mig att använda dem som festsko också.

Här finns de att klicka hem på rean!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.