Drömmen om Kristianstad

kristianstad

God morgon! Jag hittade den här bilden som tydligen ska vara tagen i Kristianstad. Den passar i så fall väldigt bra eftersom jag drömt hela natten om just Kristianstad. Men det fick jag veta just i slutet av drömmen av en taxichaufför när jag pitchade varför jag ville marknadsföra mitt företag i just Kristianstad. 😉 Dessförinnan var det en lång episod när jag gick över trafikerade vägar och en inredningsbutik (tror jag) var huvudnumret. Jag återkom till den flera gånger och övernattade dessutom eftersom jag råkade somna. Ägarinnan bodde där också. Ja, detta var den korta varianten för jag vill inte vara för långrandig. 😉

Det roliga är att jag inte minns när jag drömde så mycket sist. Vad drömde du om sist? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.