ANNONS:

Hemmaslingat hår med ny blondering


Foto: En snabb bild tagen ikväll med mobilen så kvaliteten är därefter.

Slingade håret med en annan blondering idag som heter Schwarzkopf Blonde M3+ med applikator. Jag beställde den enbart för applikatorns skull, men fick använda den då min favoritblondering Mood 107 Silverblond tagit slut här hemma. Fick ta silverschampo efteråt och två olika violetta inpackningar i det nyblonderade bottenpartiet, men jag tror färgen blev ganska jämn till slut. Lite mer nyansering vid nästa hårtvätt, sedan är jag nöjd.

Dock så funderar jag på att klippa det 5 cm till då jag inte gillar när det delar sig för mycket i topparna. Ska boka tid inför Valborg och maj.

2 Comments

  1. Caroline
    3 April 2018 / 08:03

    Väldigt nyfiken hur aplikatorflaskan fungerade o om det var så lätt som dom skriver. Kan du snälla skriva lite hur du gjorde o utvärdera användarvänligheten 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.