ANNONS:

Påskaftonens detaljer

påskdagen

Nu har jag ätit en riktig påskbuffé och barnen fick en gedigen påskäggsskattjakt med två kartor! Igår var jag jättedålig på att ta foto, men det blev en snabb bild på pumpsen från Rizzo (gamla favoriter!) och den röda väska från Michael Michael Kors (ganska ny favorit). Hade på mig en svart volangkjol i skinnimitation från Zara och finstickade tröjan i off-white från Lauren Ralph Lauren samt favoritarmbandet med giraff från Kenneth J Lane.

Egentligen tog jag bilden för att spara golvet. 😉 Exakt ett sådant golv vill jag ha i nästa hus.

Idag blir det lite städning och så planerar jag att göra mannagrynspudding med saftsås. Fick för mig att det kunde vara en fin, ny påsktradition. 🙂 Det blir nog kortspel eller sällskapsspel med barnen också.

Hoppas du också hade en fin påskafton!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.