ANNONS:

3 senast inköpta skönhetsprodukterna

carita jan marini laura mercier

Senaste beställningen av skönhetsprodukter så ut så här. Ska berätta kort om hur jag motiverar mina val. 🙂

Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder KÖP HÄR
Jag har upptäckt foundations från Laura Mercier det senaste året och är överförtjust. Även om jag inte hittat den perfekta färgen än (den jag hittade tillverkas inte längre). Tror jag fick med detta setting-puder som en bonusprodukt (travelsize) med en tidigare beställning. Har använt det en gång och det lägger sig så fint, mattar ner och lägger sig inte i linjer. Kommer att bli en säker favorit särskilt på sommaren.

Carita Ideal Hydration Lagoon Eye Care KÖP HÄR *
Jag gillar verkligen Carita även om många av dagkrämerna är lite för mastiga för mig. Kommer säkert att passa mig fint om kanske 10 år när jag behöver ännu mer mogna ansiktskrämer. Dock är ögonkrämerna fantastiska. Jag valde en återfuktande som jag lägger i två lager.

Jan Marini Bioglycolic Face Cleanser KÖP HÄR *
Jag trivs bäst med rengöring som innehåller syra. Därför använder jag helst denna eller den från Eneomey. Anledningen till att jag valde denna är att den har praktiskt pump. Den gör rent ordentligt men torkar inte ut.

Detta är inga budgetprodukter men jag kan varmt rekommendera dem om du vill ha kvalitetsprodukter med effekt. När det kommer till produkter som läggs på huden vill jag ha det bästa. Jag ser det som en investering för framtiden.

*) Just nu ger Hudoteket 10% rabatt på allt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.