ANNONS:

Hur gick det med mitt fulköp av kuddarna från Svenskt Tenn?

God morgon! Fy vad det har snöat i natt. Tur att jag inte hann plantera ut penséerna. Enligt säker källa är det svinhalt så ta det lugnt om du ska ut och köra i södra Skåne.

Igår hämtade jag ut kuddarna från Svenskt Tenn. Här kan du läsa bakgrunden till mitt “fulköp”. Första beställningen, två olika kuddar och ljus, kom fram till ett helt underbart pris. Den andra beställningen stoppades igår. Men det känns helt OK. 🙂

 

Jag kom på vem designern Lars Nilsson är när jag läste intervjun med honom på Svenskt Tenn. Det är han som har designat för bland annat Chanel och Dior.

Och jag måste medge att kuddarna är fantastiska! Älskar både mönster och färgsättning. Färgerna är perfekt koordinerade med Svenskt Tenns typiska färger. Till och med min blommiga Josef Frank-tapet med tulpaner gifter sig fint med båda kuddarna.

Ska visa fler bilder sen. 🙂

2 Comments

  1. Lisa
    29 March 2018 / 20:20

    Kul att fulköpet lyckades, delvis iaf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.