ANNONS:

Klänningar – lika bra till vardags som till fest

klänningar vardag fest

Jag har hamnat i byxträsket just nu. Drar bara på mig ett par byxor, gärna med revärer, och en skön t-shirt. Går snabbt och jag slipper tänka. Men jag måste komma igång med klänningar igen. Det går om möjligt ännu snabbare; bara strumpbyxor och en klänning så är man färdig. Och det finns ju så många olika att välja mellan både för fest och vardag.

De ovan kommer från Wakakuu – den rosa festklänningen har märket Ravn och den blå vardagsklänningen har märket Polo Ralph Lauren. Vill jag köpa riktigt billiga klänningar, för typ 250 kr, i enkla och fina modeller väljer jag Vila. Men det visste du säkert redan. 😉

Trivs du i klänning?

2 Comments

  1. 27 March 2018 / 13:01

    Jag älskar att ha på mig klänning men nu är det mest träningskläder. Jag har fastnat djupt i det träsket….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.