ANNONS:

Dagens outfit och påsk på Vellingeblomman

Efter att tvillingarna varit på simskola blev det en liten familjeutflykt till Vellingeblomman som har påskutställning. Det var ganska mycket folk men troligtvis blir det fler från skärtorsdag och framåt, så det känns perfekt att bocka av detta redan denna helg.

Det var ganska längesedan hela familjen gjorde något tillsammans. Ofta delar jag och sambon upp oss och har ett ganska inrutat veckoschema för att allt ska fungera, men idag tog jag ledigt en söndag eftermiddag som undantag. Kul!

 

Vi började med att fika. Jag valde en laxbagel. Fick för mig att det var keso på den, så jag gav bort det gottiga till sambon. Det visade sig senare att det var färskost. Typiskt! Gillar färskost men keso vägrar jag att äta.

Sedan gick jag vilse eftersom jag skickade iväg övriga familjen i förväg på påskutställningen medan jag drack mitt kaffe i lugn och ro. Helt otroligt att jag alltid ska lyckas komma bort, men ingen annan i familjen blev överraskad. 😉

 

Riktigt vårvarmt idag så jag valde en liten fuskpälsjacka från Zara. T-shirt från Busnel, byxor från Zara och boots från Vagabond. Den röda väskan kommer från Michael Michael Kors.

Köpte ris, små påskkycklingar, videung, choklad, tulpaner och påskliljor. Såg förresten att Vellingeblomman sålde glasägg något billigare än Svenskt Tenn, om någon är på jakt efter sådana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.