ANNONS:

En variant av torsk och saffran och en fråga till er läsare

Igår gjorde jag en variant av min torskrätt med saffran. Undertill gul lök, vitlök och morötter som fick ugnsrostas i ugnen medan jag förberedde det andra. Sedan la jag på torsken, parmesan, cocktailtomater och en sås av grädde, lime, hummerfond och saffran.

 

torsk saffran

Till detta kokt blomkål, broccoli och potatis. Både gott och enkelt att göra.

Idag blir det ingen träning – tar en dags välbehövlig vila. Har fått två kul förfrågningar på uppdrag jag ska ta ställning till idag och så blir det förstås bloggning. Något speciellt just du vill att jag ska blogga om? Vintermode eller vårmode – vad är mest intressant?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.